Visby Innerstadsförening är till för alla som tycker om Visby. Vi arbetar för en sund boendemiljö i en levande innerstad med ett varierat utbud av verksamheter. Idag är vi ca 400 medlemmar.

Sök
Stäng denna sökruta.

Ändringar i boendeparkering under sommaren

Regionen informerar om att de kommer att flytta Boendeparkeringen vid Kruttornet och bredvid Kallis till Öster på grund av att vi närmar oss Studenten och Almedalsveckan. Boendeparkeringarna flyttas den 25/5.

Under föregående års Balkortege uppstod det problem vid Almedalen vid Kruttornets parkeringen och därmed i år har Polisen begärt att de stänger av parkeringen helt under årets Balkortege den 4 juni. Det kommer att skyltas om på platsen innan den 4:e. Ytan återställs den 5 juni.

Därefter inför Studenten den 9 juni kommer parkeringarna vara stängda vid Silon och Yttre hamnen, detta skyltas upp dagen innan. Dessa parkeringar öppnar igen efter studentkortegen lämnar området.

Efter Almedalsveckan återflyttas boendeparkeringarna ner till Kruttornet och Kallis igen. Regionen har skrivit 4 juli som sista datum, det är med förutsättning att alla ytor är öppna och återställda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.