Visby Innerstadsförening är till för alla som tycker om Visby. Vi arbetar för en sund boendemiljö i en levande innerstad med ett varierat utbud av verksamheter. Idag är vi ca 400 medlemmar.

Sök
Stäng denna sökruta.

Enkät ang. boende

Jag heter Alma Dahlström och jag är praktikant på Stadsarkitektenheten, Region Gotland. Jag har skapat en enkät med tre frågor om boende i Visby innerstad som ska ingå i min projektuppsats om boendefrågor och fastighetsmarknaden i en kulturhistoriskt värdefull stad. Min förhoppning är att få in så många svar som möjligt från en stor bredd av olika människor som alla rör sig i Visby innerstad.

Här är länken till enkäten:

https://forms.gle/Q6bYaT5qAehVqsp79

Tack för er medverkan och hjälp!

Alma Dahlström
Praktikant, Stadsarkitektenheten

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.