Verksamhet

Vi hade planerat för ett stort antal arrangemang, föredrag kring intressanta frågor samt stadsvandringar. Tyvärr har Corona-pandemin gjort att vi varit tvungna att ställa in alla aktiviteter under våren. Så snart myndigheterna tillåter sätter vi igång med vårt program igen.

Normalt startar vi året med årsmöte i mars då vi har en inbjuden föredragshållare, utdelning av Guldrosen samt bjuder alla på förtäring. En av adventshelgerna avslutar vi vårt år med att bjuda in till adventskaffe.

oktober 2020
november 2020