Home Verksamhet Adventskaffe på JoDa Bar

2020, nov, 28

Adventskaffe på JoDa Bar

Föreningen bjuder traditionsenligt in till adventskaffe med lussekatter, pepparkakor och glögg. Det kommer också bli något spännande föredrag, vad det blir kommer meddelas senare.

Vi har valt lokal som är rymlig men måste trots det sätta begränsning på hur många som kan närvara. Därför är det viktigt att ni anmäler om ni vill delta på aktiviteten.

Sista anmälningsdag 22 november, maila till info@visbyinnerstadsforening.se eller ring Agneta Emmervall 070-717 43 28.

Datum: Lördag 28 november kl 14-16

Plats: JoDa Bar, Inre hamnen

Hoppas vi ses.

Adventskaffe på JoDa Bar
The Adventskaffe på JoDa Bar ticket is sold out. You can try another ticket or another date.