2020-nov-18

Vi har bjudit in landshövding Anders Flanking som kommer prata om länsstyrelsens roll och fördelningen av uppgifter mellan region och länsstyrelse.

Om du har någon fråga du vill ställa till landshövdingen är du välkommen att skicka in den senast 16 november till info@visbyinnerstadsforening.se.

Vi har valt lokal som är rymlig men måste trots det sätta begränsning på hur många som kan närvara. Därför är det viktigt att ni anmäler om ni vill delta på aktiviteten.

Datum: onsdag 18 november kl 18-20

Plats: Strand Hotel Bryggarsalen, Mellangatan

Entrébiljett Landshövding Anders Flanking
The Entrébiljett Landshövding Anders Flanking ticket is sold out. You can try another ticket or another date.