Home Verksamhet Årsmöte, utdelning av Guldros samt berättelse av Eva Sjöstrand

31 mar, 2022

Årsmöte, utdelning av Guldros samt berättelse av Eva Sjöstrand

Årsmötet kommer ske torsdag den 31 mars kl 18.00. Vi ses på Joda Bar på Skeppsbron.

Föreningen bjuder på räksmörgås, Loka och kaffe. Önskas något annat att dricka beställer var och en det i baren. Glöm inte att anmäla er så vi vet hur många smörgåsar som ska göras i ordning.

Efter årsmötesförhandlingarna kommer Eva Sjöstrand att berätta om sin nyutgåva av boken Örat mot stenen. Vi får dessutom möjlighet att köpa boken till det rabatterade priset 195:-. Eva medverkade ju på vårt årsmöte 2020, kvällen innan allt stängdes ner pga coronan. Nu får vi hoppas att denna kväll blir den då allt öppnas igen.

Dagordning samt handlingar kommer att publiceras senare.

Available Biljetter: Obegränsad
The ticket is sold out. You can try another ticket or another date.