Home Verksamhet Åtgärder mot buller under kommande sommar

06 apr, 2022

Åtgärder mot buller under kommande sommar

Tidigare år har det på vissa platser i Visby förekommit mycket störande ljud. Jonatan Levin, miljöskyddsinspektör på regionen, tog emot många klagomål förra sommaren. Under vintern har han arbetat fram ett program och förhandlingsplan som förhoppningsvis ska innebära att det blir bättre i sommar.

En representant från Innerstadsföreningen har varit delaktig i en arbetsgrupp under vintern och framfört föreningens synpunkter.

Mötet arrangeras av Region Gotland. Det kommer ske i Donnerska huset 6 april kl 13-15. Inbjudan kommer att komma från Region Gotland. Anmälan ska göras till dem.