25 maj, 2021

Två gånger ha vi varit tvungna att skjuta upp mötet med landshövding Anders Flanking. Nu försöker vi igen. Tisdag 25 maj kl 18-20 i teatern på Strand Hotel.

Anders Flanking kommer att prata om länsstyrelsens roll och fördelningen av uppgifter mellan region och länsstyrelse. När vi planerade mötet kände vi att det skulle bli stort fokus på bygglovsfrågor. Nu är det förmodligen flera frågor som känns aktuella.

Om du har någon fråga du vill ställa till landshövdingen är du välkommen att skicka in den senast 20 maj till info@visbyinnerstadsforening.se.

Vi har valt lokal som är rymlig men sätter trots det begränsning på hur många som kan närvara. Därför är det viktigt att ni anmäler om ni vill delta på aktiviteten. Och glöm inte att avboka om du får förhinder så någon annan kan få din plats!

Antal personer
The Antal personer ticket is sold out. You can try another ticket or another date.