23 sep, 2021

Flera gånger har vi varit tvungna att skjuta upp mötet med landshövding Anders Flanking. Nu hoppas vi verkligen att mötet kan bli av. Torsdag 23 september kl 18-20 i teatern på Strand Hotel.

Anders Flanking kommer att prata om länsstyrelsens roll och fördelningen av uppgifter mellan region och länsstyrelse. När vi planerade mötet var det stort fokus på bygglovsfrågor. Nu är det förmodligen flera frågor som känns aktuella.

Om du har någon fråga du vill ställa till landshövdingen är du välkommen att skicka in den senast 20 september till info@visbyinnerstadsforening.se

Vi vet i dagsläget inte om det kommer vara några begränsningar på hur många som får vara i lokalen. För säkerhets skull sätter vi begränsning på 50 deltagare. Därför är det viktigt att ni anmäler om ni vill delta på aktiviteten. Och glöm inte avboka om du får förhinder!

The ticket is sold out. You can try another ticket or another date.