Visby Innerstadsförening är till för alla som tycker om Visby. Vi arbetar för en sund boendemiljö i en levande innerstad med ett varierat utbud av verksamheter. Idag är vi ca 400 medlemmar.

Home Verksamhet Landshövding Anders Flanking om länsstyrelsens roll

Datum

23 sep, 2021

Tid

18:00 - 20:00

Landshövding Anders Flanking om länsstyrelsens roll

Flera gånger har vi varit tvungna att skjuta upp mötet med landshövding Anders Flanking. Nu hoppas vi verkligen att mötet kan bli av. Torsdag 23 september kl 18-20 i teatern på Strand Hotel.

Anders Flanking kommer att prata om länsstyrelsens roll och fördelningen av uppgifter mellan region och länsstyrelse. När vi planerade mötet var det stort fokus på bygglovsfrågor. Nu är det förmodligen flera frågor som känns aktuella.

Om du har någon fråga du vill ställa till landshövdingen är du välkommen att skicka in den senast 20 september till info@visbyinnerstadsforening.se

Vi vet i dagsläget inte om det kommer vara några begränsningar på hur många som får vara i lokalen. För säkerhets skull sätter vi begränsning på 50 deltagare. Därför är det viktigt att ni anmäler om ni vill delta på aktiviteten. Och glöm inte avboka om du får förhinder!

X
 • 00

  dagar

 • 00

  timmar

 • 00

  minuter

 • 00

  sekunder

Boka evenemang

Available Biljetter: 50
The ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.