2021-feb-24

Vi hade bjudit in landshövding Anders Flanking till ett möte i november. Det var vi tvungna att ställa in pga pandemin.

Nu gör vi ett nytt försök.

Anders Flanking som kommer prata om länsstyrelsens roll och fördelningen av uppgifter mellan region och länsstyrelse.

Om du har någon fråga du vill ställa till landshövdingen är du välkommen att skicka in den senast 20 februari till info@visbyinnerstadsforening.se.

Vi har valt lokal som är rymlig men måste trots det sätta begränsning på hur många som kan närvara. Därför är det viktigt att ni anmäler om ni vill delta på aktiviteten. Och glöm inte att avboka om du får förhinder så någon annan kan få din plats!

Datum: onsdag 24 februari kl 18-20

Plats: Strand Hotel teatern, Strandgatan 34

The ticket is sold out. You can try another ticket or another date.