Home Verksamhet Träffa Gotlands smittskyddsläkare Maria Amér

2020, okt, 08

Träffa Gotlands smittskyddsläkare Maria Amér

Vi har bjudit in Gotlands smittskyddsläkare Maria Amér som kommer tala under rubriken ”Gotland just nu och covid19”. Hon kommer att berätta om dagsläget och om det finns speciella förhållanden för oss på ön?

Vi har valt lokal som är rymlig, men måste trots det sätta begränsning på hur många som kan närvara. Därför är det viktigt att ni anmäler om ni vill delta på aktiviteterna.

Plats: Strand Hotel Teatern, Strandgatan 34

Datum: Torsdag 8 oktober kl 18-20

Hoppas vi ses.

Entrébiljett (fri entré)
The Entrébiljett (fri entré) ticket is sold out. You can try another ticket or another date.